Elenin muut pikseliponit

Glantyle Rhosyn

KUOLLUT 01.03.2017

"Brittisyntyinen Glantyle Rhosyn tuli omistukseeni Sjöbackasta Disan välittämänä helmikuussa 2015. Luonteeltaan Rhosyn on kiltti ja sympaattinen, mutta silläkin on huonoja päiviä jolloin kipakka tammamaisuus nousee esille. Ratsuna tamma on näppärä yleispeli, mutta parhaimmillaan se on ehdottomasti kouluratsuna."

VWY-III (30p., 30.09.2016)

VH15-026-0035 - elen (VRL-01863) - Glantyle Welsh Stud
punaruunikko welsh cob (D), tamma, 152 cm, s. 01.08.2014

Koulupainotteinen (III A, 2060.47p.)

Poni kilpailee painotuslajissaan porrastetuissa kilpailuissa.
Pistetilanteen näet rekisteriprofiilista!
Polveutuminen & jälkeläiset

Luneshill Pembroke - Suurikokoinen elegantti ori, jolla on paperien mukaan säkäkorkeutta huimat 160 cm. Tietääkseni Luneshill Pembroke ei ole kilpaillut lainkaan ja jälkeläisiä on kourallinen.
Luneshill Cardi - Ruunivoikko, tähtipiirto, 155 cm, siinä hienon orin strategiset tiedot, jotka valitettavasti ovat niitä pieniä tiedonmurusia mitä löytyy. Näyttelytuloslistojen mukaan tämä poni on vieraillut näyttelykehissä 3- ja 4-vuotiaana ja kerännyt ykkösruusukkeitakin.
Luneshill Siana - Tamma, joka myytiin nuorena ensin poniratsuksi ja sieltä tamma palasi vajaa kymmenvuotiaana jännevamman kera. Säkäkorkeutta 146 cm ja väriltään ruunikko, luonteeltaan kuulemma kiltti, mutta syrjäänvetäytyvä.
Glantyle Blonde - Rauhallinen ja hidasliikkeinen punaruunikko, 145 cm ponitamma, joka on koulutettu niin ratsuksi kuin vaunujenkin eteen. Varsonut Rhosynin lisäksi kerran.
Bretton Ceredig - Useamman kerran isomman paikallisen rotunäyttelyn voittanut poni, joka oli kuulemma utelias, mutta hieman tungetteleva. Väriltään ori oli punarautias ja sen takasissa oli puolisukat.
Glantyle Mermaid - Tämä tamma on kuulemma melkoinen ilopilleri ja itkun aihe omistajalleen jatkuvan sairastelunsa takia. Se on myös jättänyt kilpailemisen taka-alalle, mutta on tamma tuonut muutamia ruusukkeitakin kotiin. Ruunikko poni on säkäkorkeudeltaan ilmeisesti noin 147 cm.
Luneshill Pembroke
wD
Luneshill Cardi
wD
Luneshill Tremble
wD
Rownarth Aerona
wD
Luneshill Siana
wD
Browngocallt Cadell
wD
Lloerganes Carys
wD
Glantyle Blonde
wD
Bretton Ceredig
wD
Bretton Bleiddwn
wD
Bretton Morwenna
wC
Glantyle Mermaid
wD
Llewyrchu Mercwri
wD
Neathern Rheannon
wD


Näytä jälkeläislista »
tamma Llygedyn Penarddun, s. 10.03.2015, i. Mawr Cherokee


VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE