Elenin muut pikseliponit

Gobaith Cythryblus

KUOLLUT 08.10.2016 ruokatorventukoksen aiheuttamana

"Brittisukuinen muhkean olemuksen omaava Gobaith Cythryblus eli tutummin Iita muutti meille joulukuussa 2014 Cryff Poniesista. Luonteeltaan tamma on kiltti, mutta melkoisen sähäkkä sille tuulelle sattuessaan. Tarhassa se pitää melkoisen rautaista kuria muulle porukalle ja eikä ole harvinaista nähdä Iitaa vetämässä pukkilaukkarallia sisääntuloajan lähestyessä. Ratsastajaansa Iita haastaa usein yrittämään enemmän ja ratsastamaan mahdollisimman pienin ja kevein avuin. Kovakätisen tai vain muuten "raskaan" ratsastajan kanssa Iita menee helposti lukkoon ja ei todellakaan esitä parastaan. Ratsuna Iita on varsin näyttävä ja esiintymishaluinen poni, joka tuntuu miellyttävän koulutuomareita siinä määrin, että poni on tuonut kotiin kymmeniä ruusukkeita sen jälkeen kun sille löytyi sopiva kuski kilparadoille. "

VWY-III (32,5p., 30.09.2016)
>
VH14-026-0221 - elen (VRL-01863) - elen (VRL-01863)
welsh cob (D), tamma, 145 cm, ruunikko, s. 09.09.2011

Koulupainotteinen (II B)

Poni kilpailee painotuslajissaan porrastetuissa kilpailuissa.
Pistetilanteen näet rekisteriprofiilista!
Polveutuminen & jälkeläiset

Dewrder - Mustanruunikko piirtopäinen ori, joka on rakenteeltaan ryhdikäs ja pitkäjalkainen. Säkäkorkeutta 149 cm. Kilpailtu brittiläisissä showluokissa satulan alla ja voittanut lähemmäs kymmenen isompaa showta.
Gogoneddus - Perinteikkään welshsiittolan kasvatteja, jättänyt parikymmentä jälkeläistä. Musta, takajaloissa puolisukat. Orin tunnistaa erityisesti muhkeista jouhistaan ja isosta koosta, säkärkorkeutta paperien mukaan 162 cm.
Hollalluog Pwer - Korkealla hinnalla huutokaupasta omistajansa hankkima upealiikkeinen tummanpunarautias tamma, jonka kaunista päätä koristaa tähtipiirto. Arahko, mutta ystävällinen luonne.

Yn Las'n Bert - Hyvin vanhoista ja harvemmin näkyvillä olevista walesilaislinjoista polveutuva ruunikkotamma, jolla oli korkeutta 144 cm. Tammaa ei koskaan näytetty missään julkisesti ja Iita on sen ainokainen jälkeläinen.
Poblogaidd - Tästä orista oli lähes mahdotonta löytää mitään tietoa, mutta sen verran selvisi, että se oli yli 150 cm korkea ja jonkinlainen ruunikko väriltään. Jälkeläistiedot ovat myös vajavaiset, mutta ilmeisesti varsoja on kymmenkunta.
Temtasiwn - Liinahtavan rautias tähtipäinen tamma, josta monet kertoivat sen olleen uskomattoman hyvä ajoponi. Säkäkorkeutta suunnilleen 145 cm.

Dewrder
wD
Gogoneddus
wD

wD

wD
Hollalluog Pwer
wD

wD

wD
Yn Las'n Bert
wD
Poblogaidd
wD

wD

wD
Temtasiwn
wD

wD

wD


Näytä jälkeläislista »
ori Llygedyn Gweir, s. 24.08.2016, i. Criallt Sior Cairn
tamma Llygedyn Gorawen, s. 20.02.2015, i. Sjiatso Pancho
tamma Llygedyn Gwenyg, s.03.02.2015, i. Bryncethin Nerth


VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE
Kuva © M.Peel