Elenin muut pikseliponit

Mallowcrest Elinor

KUOLLUT 02.01.2017

"Ihanan Elinorin tapasin tamman kasvattajan tarjottua useita poneja minulle. Mikään aiemmin tarjotuista ei kuitenkaan kiinnostanut kunnes sain silmiini upean, muhkean nelivuotiaan tamman. Luonteeltaan Elinor on yllättävän energinen ja usein sen menoa saakin hieman jarrutella. Syömiseen sentään lihomiseen taipuvainen Elinor jaksaa keskittyä ja onhan se myönnettävä, että se on mukava hoidettava. Ratsuna tamma on innokas ja se pistelee menemään semmoista vauhtia, ettei kuski meinaa aina ehtiä mukaan. Kunhan tämän energian saa kanavoitua oikein, on ratsastajan alla ryhdikäs ja yritteliäs ponitamma, joka varmasti kerää katseita."

VWY-III (31,5p., 30.09.2016)

VH14-026-0231 - elen (VRL-01863) - elen (VRL-01863)
welsh cob (D), tamma, 142 cm, voikko, s. 13.10.2014

Koulupainotteinen (II B)

Poni kilpailee painotuslajissaan porrastetuissa kilpailuissa.
Pistetilanteen näet rekisteriprofiilista!


Hyppykapasiteetti ja rohkeus - 0.00p.
Nopeus ja kestävyys - 0.00p.
Kuuliaisuus ja luonne - 1086.22 p.
Tahti ja irtonaisuus - 1432.98p.
Tarkkuus ja ketteryys - 0.00p.
Kouluratsastuksessa 2519.2p. (vt. 6)
Polveutuminen & jälkeläiset

"Mallowcrest Elinor on pienen walesilaisen ponikasvattajan kasvatteja, joka päätyi minulle pienen tuputuksen ja nopean harkinnan jälkeen. Suvullisesti Elinor ei ole mitenkään kummoinen, sen isä oli muutamissa näyttelyissä esittäytynyt ruunivoikko Llewgoch Taliesin, joka oli kuulemma ryhdikäs ja isoliikkeinen poni. Kuitenkaan ori ei ollut niin mahtava, että se olisi voittanut isojen näyttelyiden ykköstitteleitä ja se jäikin suht nopeasti vain omistajansa tallin täytteeksi kunnes se kymmenvuotiaana ruunattiin. Talythwydd Reece, Taliesinin isäori, on lähemmäs 160 senttinen ruunikko ori. Kuulopuheiden mukaan luonteeltaan hieman karski ja paremmin vahvan miehen käsissä pysyvä tapaus. Se on voittanut useamman M&M-luokan satulan alla, se on sentäs jotain. Emänemän paikalta löytyvä Llewgoch Tora oli kasvattajansa mukaan hänen parhaita kasvattejaan koskaan ja olihan voikko tamma varsin kaunis katsella. Se niitti paikallisista näyttelyistä muutamia voittoja kotiin kunnes tamma siirtyi siitoskäyttöön. Llewgoch Tora ehti varsoa neljästi kunnes se valitettavasti menehtyi varsomisessa aiheutuneisiin komplikaatioihin.

Tapasin poniostoreissullani myös Elinorin emän Mallowcrest Meinirin ja pakko myöntää, että olisin voinut napata herttaisen raudikon läsipään myös mukaani. Kasvattaja ei vaan ottanut pientä vihjailuani kuuleviin korviinsa, kummallista... Mallowcrest Meinirin isä on jo vihreämmille laitumille kunnioitettavassa 32 -vuoden iässä siirtynyt Elewraith Sioryn. Kyselin hieman orista ja se oli kuulemma melko pienikokoinen rautias poni, joka kuitenkin veti katseita puoleensa karismallaan. Pitkän elämänsä aikana Sioryn näyttäytyi niin näyttelykehissä kuin myös ratsain ja kärryjen edessä. Elinorin emänemä on omistajansa kasvatuksen kulmakiviä ja kuulemma ensimmäinen hänen ostamansa welsh cob -tamma koskaan. Tirion Llionwen oli näkemieni kuvien perusteella vanhemman tyypin massiivinen ja isoluinen poni, mutta tankkerimaisesta olemuksestaan huolimatta kuulemma hyvin kiltti ja ystävällinen. Punarautias tamma varsoi kahdesti viimeisessä kodissaan, mutta valitettavasti Mallowcrest Meinir on sen ainoa elossa oleva jälkeläinen ja tammalinjan jatkaja."

Llewgoch Taliesin
wD
Talythwydd Reece
wD

wD

wD
Llewgoch Tora
wD

wD

wD
Mallowcrest Meinir
wD
Elewraith Sioryn
wD

wD

wD
Tirion Llionwen
wD

wD

wD


Näytä jälkeläislista »
tamma Llygedyn Eos Ffioled, s. 18.11.2016, i. Fflam Cefnfor
tamma Llygedyn Rosina, s. 15.02.2015, i. Bwced Rusk


VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE