Elenin muut pikseliponit

Presteigne Cellwair

LOPETETTU VAIKEAN JÄNNEVAMMAN UUSIMISEN VUOKSI 19.03.2017

"Presteigne Cellwair on brittisyntyinen welshtamma jonka ostin huutokaupasta. Luonteeltaan Cella on kiltti, mutta hieman syrjemmälle hakeutuva tapaus, joka ei todellakaan ole se helpoin laitumelta pyydystettävä tapaus. Hoidettaessa asiallinen ja seisoo paikoillaam, ainoastaan takapään kengittäminen voi tuottaa vaikeuksia. Ratsastajan alla Cella on usein reipas ja ei aina niin malttaisi kuunnella ratsastajansa apuja. Kun tamman saa viritettyä oikein se on on elastisesti liikkuva kouluratojen ruusukehai. "

VWY-III (31,5p., 30.09.2016)

VH15-025-0001 - elen (VRL-01863) - elen (VRL-01863)
musta welsh cob-tyyp. poni (C), tamma, 130 cm, s. 05.08.2014

Koulupainotteinen (III A, 1863.75p (vt. 5))

Poni kilpailee painotuslajissaan porrastetuissa kilpailuissa.
Pistetilanteen näet rekisteriprofiilista!
Polveutuminen & jälkeläiset

Presteigne Rebel - Suuren egon ja usein häikäisevän kehäkarisman omaava C-sektion edustaja. Väriltään ori on hiilenmusta ja sen takajaloissa on korkeat sukat, säkäkorkeutta 133 cm.
Llantydiwr Brenin Bach - Ajoluokissa menestynyt ja mainetta niittänyt kimo welsh mountain-ori, jolla on varsin pitkä ura siitosorina takanaan. Pienikokoinen ori on luonteeltaan kuulemma varsin lupsakka
Presteigne Rhosyn Punaruunikko ja sukkajalkainen C-sektion ponitamma, jolla on säkäkorkeutta 135 cm. Tammalla on kilpailtu ajo- ja ratsastusluokissa showkilpailuissa.

Beachwood Molly - Säikyksikin minulle kuvailtu ponitamma, joka on kuitenkin mahdottoman suloinen ja rakastaa rapsutuksia. Ruunikko läsipäinen tamma, säkäkorkeutta 133 cm. Varsonut tähän mennessä viidesti.
Talynreed Regal Commander - Useita voittajatitteleitä näyttelykehistä kerännyt pieni ja charmantti mustanruunikko ori. Liitelevästi ravaava ori on vain 128 senttiä korkea ja polveutuu osittain welsh mountain-linjoista.
Beachwood Meriel - Ujonpuoleinen ja omistajansa mukaan helposti karkaileva C-sektion tamma. Väriltään rautias sabino ja mittausten mukaan 134 cm korkea. Lupaava ura showkehien poniratsuna katkesi kuljetusonnettomuuden aiheuttamiin vammoihin.

Presteigne Rebel
wC
Llantydiwr Brenin Bach
wA

wA

wA
Presteigne Rhosyn
wC

wC

wC
Beachwood Molly
wC
Talynreed Regal Commander
wC

wC

wC
Beachwood Meriel
wC

wD

wC


Näytä jälkeläislista »
tamma Cedion Cellwair Hwyl, s. 01.03.2017, i. Ansawdd Cudd
tamma Cedion Mirain Celyd, s. 25.02.2015, i. Llewelyn Rhys


VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE