Elenin muut pikseliponit

Ecuries Golda

KUOLLUT 16.07.2018

"Ecuries Golda muutti meille Alegresta heinäkuun loppupuolella vuonna 2014. Harkitsin tamman ostoa todella pitkään ja pitkään olin epäroivällä mielellä kunnes ystäväni sai minut ylipuhuttua tekemään tammasta tarjouksen. Luonteeltaan Golda on hieman ujo ja usein porukasta sivulle vetäytyvä. Alkuun se jopa vaikutti aralta, mutta rohkaistui onneksi kun rutiinit asettuivat paikoilleen. Ratsuna Golda on hitaastisyttyvä ja tamman ei saa antaa laiskotella alkukäynneissä. Muutoin sitä saa muistutella eteenpäin liikkumisesta koko ratsastuksen ajan."

VH14-024-0186 - elen (VRL-01863) - Ecuries / Sarina
kimo welsh mountain (A), tamma, 121 cm, s. 01.04.2012

Valjakkoajo (vaativa)

Poni kilpailee painotuslajissaan porrastetuissa kilpailuissa.
Pistetilanteen näet rekisteriprofiilista!


Polveutuminen & jälkeläiset

Flying Expectations
km wA, 118 cm
Ringo Star
wA
Rule Skies
wA
Rules Of Heart
wA
Dreamer's Last Dance
wA
Skyblue
wA
Last Detail
wA
Lilian Q
km wA, 120 cm

wA

wA

wA

wA

wA

wA


Näytä jälkeläislista »
tamma Cedion Silver Pebble, s. 26.07.2014, i. Jaromir


Valmennukset

#1 - Elen ja Golda saivat tänään valmennuksessa hioa siirtymisiä. Golda vaikutti alkuun todella hitaalta ja jopa laiskalta, joten siirtymiset erityisesti pysähdyksestä raviin tuottivat ohjastajalle vaikeuksia. Valmennuksen edetessä sekin alkoi kuitenkin hiljalleen syttyä ja valjakko näytti oikein mallikkaalta. Golda alkoi taipumaan hyvin ja liikkui eteen reippaasti. Loppuun valjakko siirtyi kahdeksikolle ja otti siinä hieman laukkaa. Elen sai laittaa ponin laukkaamaan ihan kunnon vauhtia, jotta laukka säilyisi ja kokonaisen kierroksen laukattuaan valjakko sai aloittaa loppuverryttelyt. (valmentajana Vivian)

#2 - Tänään Elenin ja Goldan kouluvalmennuksessa ratsukko pääsi treenaamaan pohkeenväistöjä. Tällä kertaa tamma ei ollut lainkaan niin hidas kuin viime kerralla, joka oli tosi hyvä juttu. Ennen väistöjä ratsukko sai ravailla ympäri uraa ja Elen taivutteli Goldaa paljon. Väistöt käynnissä sujuivat hieman mutkitellen, mutta ravissa ratsukko sai paljon parempia pätkiä aikaan. (valmentajana Vivian)

#3 - Tällä kertaa Elenin ja Goldan valjakkovalmennuksessa he saivat treenata tarkkuutta. Tehtävät aloitettiin kartioiden pujottelulla. Elen oli laittanut tamman liikkumaan hyvin jo alkukäynneistä lähtien, joten se liikkui nytkin reippaasti ja tarmokkaasti. Etenkin ravissa valjakolla sujui pujottelu oikein mallikkaasti. Lopuksi valjakko sai tulla muutaman kerran puomikujan, jossa ei myöskään tullut mitään ongelmia. (valmentajana Vivian)
VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE