Elenin muut pikseliponit

Euryn Dawn

KUOLLUT 16.04.2018

"Tulipa ostettua taas ponitamma Paraatiponien markkinoilta. Mihin sitä tässä joutuukaan! Euryn Dawn on kaunis ja kipakka voikkotamma, jonka kanssa saa ajoittain varoa hampaita ja seuraavana päivänä pusuja. Tamma onkin todella ailahtelevainen luonteeltaan ja epäilen sillä jopa jonkinlaista hormonihäiriötä. Varsansa se on kuitenkin hoitanut hyvin vaikka antaakin vieraille varsoille kyytiä jos ne uskaltautuvat liian lähelle. Hoidettaessa Euryn hyörii jos se vain on mahdollista ja nauttii suunnattomasti harjantyven rapsuttelusta. Kilpaponina Euryn ei ole hassumpi, matkustaa rauhassa ja chillailee rennosti kilpailupaikoilla. Tamman virittäminen suoritusta varten saattaa vain vaatia voodoo-taikoja. Ratsuna Euryn on löysänpuoleinen ja menee sieltä mistä aita on matalin kunnes kuski hieman suutahtaa ja tammallakin leimahtavat tunteet samalla. Hetken aikaa tamma taas puksuttaa reippaammin kunnes kokeilee olisiko taas mahdollisuus torkkua samalla kun ravaa eteenpäin."

Palkittu VWY-III (37,5p., 31.05.2017)

VH15-026-0024 - elen (VRL-01863) - Paraatiponit
voikko welsh cob (D), tamma, 148 cm, s. 29.11.2014

Estepainotteinen (100 cm -- III A)

Poni kilpailee painostuslajissaan porrastetuissa kilpailuissa.
Pistetilanteen näet rekisteriprofiilista!
Polveutuminen & jälkeläiset

Gwalch Rhi Arthur
perl wD, 150 cm
Radyr Ambitious
perl wD, 150 cm
Llwyn Survivor
wD
Radyr Melynell
wD
Euraid Love Crime
vkk wD, 147 cm
Euraid Black Heart
wD
Euraid True Love
wD
Pencalow Ebrill
prt wD, 149 cm

ERJ-III, VWY-II
Ffodor
vkk wD, 145 cm
Ffowc Eoin
wD
Dysynni Dea
wD
Cair Elaine
rt wD, 152 cm
Asaff
wD
Cair Eilir
wD


Näytä jälkeläislista »
tamma Aur Gwyn, s. 03.02.2017, i. Roderick LAC
ori Llygedyn Pengadarn, s. 05.05.2015, i. Criallt Pendefigion Ddu


Päiväkirjamerkkinät & valmennukset

Päiväkirjamerkintä - Euryn varsoi tänään kauniin voikon tammavarsan. Varsa on leasingvarsa ja siiirtyy uuteen kotiinsa vieroitusajan jälkeen. Tamman itsensä kanssa on tarkoitus vielä varmaan yrittää saada palkinto rotuyhdistyksen laatuarvostelusta.
Päiväkirjamerkintä - Kilpaileminen on tuottanut tämän ponin kanssa hidasta tulosta ja tänään vihdoinkin saatoin sano, että on aika siirtää Euryn pois aktiivikisaponien joukosta. Tamma jatkaa yhä kevyttä treeniä, mutta nyt sen tittelinä on siitostamma. Tästä muutoksesta tamma varmasti pitää, enemmän aikaa syödä ja nukkua.
Päiväkirjamerkintä - Pitkä odotus palkittiin ja saimme syödä varsakakkua tänään. Aamulla Eurynin karsinassa odotti tumma yllätys kun tamma oli varsonut etuajassa orivarsan. Varsa on jo myyty Eurynin kasvattajalle, joten nyt odotellaan vain vieroitusikään saakka.
Päiväkirjamerkintä - Eurynin koulutus on saatu päätökseen ja ensimmäisissä kilpailuissakin on käyty Kummempaa menestystä ei vielä ole tullut, mutta parempi ottaa nuoren ponin kanssa rauhallisesti. Esteet tuntuvat saamaan tämän tahmatassun syttymään kummallisen hyvin.
Päiväkirjamerkintä - Eurynin ratsutus on päässyt alkuunsa ja pikkutamma ei ole vielä onnistunut linkoamaan ketään kyydistään. Hieman säpsy ja hitaanpuoleinen poni, mutta eiköhän tästäkin vielä ratsun saa. Harjoituksen jälkeen Euryn pääsi takaisin laitumelle kaveriensa joukkoon.
Päiväkirjamerkintä - Euryn on kasvanut hurjasti ja rupeaa onneksi jo näyttämään ponilta. Tänään tamma oli kengittäjän käsittelyssä. Kolmesti tamma kävi polvillaan ja istumassa kunnes uskoi, että on helpompaa seistä hiljaa. Kengittäjälläkin riitti hermoja ja naureskeli vain, että tollaisella kultaisella ponilla on pissiä päässä.
Päiväkirjamerkintä - Kävin tänään hakemassa uusimman ostokseni Paraatiponeissa. Voikko tammavarsa oli oikein muuli lastatessa ja loppujen lopuksi se nostettiin kolmen ihmisen voimin kyytiin ja luukut kiinni. Matkan ajan pikkuneiti oli oikein hiljaa ja kotona luukkuja avatessa hörisi herttaisesti. Euryn Dawn pääsee lähipäivinä tutustumaan uusiin tallikavereihinsa valvotusta.


VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE