Elenin muut pikseliponit

A.D. Baltic Bermuda

KUOLLUT 11.02.2017

"Upean muhkea C-sektion edustaja A.D. Baltic Bermuda muutti omistukseeni helmikuussa 2015 kasvattajaltaan hänen vähentäessä ponejaan. Luonteeltaan ori on perusfiksu ja utelias, mutta keksii omia kommervenkkejään tylsistyessään ja on erityisen taitava karkaamaan ryömimällä tarhasta ulos rikottuaan alimman langan. Ehdottomasti parempi ohjasajoponi kuin ratsu, mutta ori on kuitenkin selvinnyt kunnialla esteponin urallaan vielä asuessaan kasvattajansa hoivissa. Pitäisi ehkä kokeilla Bermudalle kärryjä perää ja aloittaa hääajelutukset? Hoidettaessa leluhevosmaisen helppo kunhan toimenpiteet suorittaa nopeasti ja hössöttämättä ilman ajatuksiakaan ponin pesemisestä."

27.01.2017 palkittu VWY-II (42p.)
01.01.2015 palkittu KTK-III (65p.)

VH12-025-0083 - elen (VRL-01863) - Jannica (VRL-04799)
welsh cob -tyyp. poni (C), ori, 127 cm, tummanruunikko, s. 21.04.2012

Estepainotteinen (90 cm -- III B)

Porras-ERJ:ssä pisteitä 1266.64p.


Polveutuminen & jälkeläiset

NN' Lill Sugar
km wA, 122 cm

VIR MVA Ch, KTK-III
KRJ-III, YLA3, VPA2, VWY-III
Caraway Diablo
prt wA, 116 cm
Blinker
wA
Blackie
wA
Walesian's Sweet Dream
km wA, 122 cm
Walesian's Tomas
wA
Walesian's Mirabell
wA
A.D. Baltic Royal
trn wD, 130 cm

VIR MVA Ch, KTK-II
Mixed Max
km wA, 117 cm
Armageddon
wA
Chinese Words
wA
Amy Royal
m wD, 143,5 cm
Welsh Brenin
wD
Duchess
wD


Näytä jälkeläislista »
tamma Cedion Annwyd, s. 01.11.2016, e. Hwyl Annwyl Mair
ori Llygedyn Rhagor Caredig, s. 26.10.2016, e. Llygedyn Caredd Llariaidd


Päiväkirjamerkkinnät & valmennukset

Päiväkirjamerkintä - Tänään jatkoimme ohjasajotreenin merkeissä. Bermuda oli alkuun fletku ja niin vino kuin olla saattaa. Valmentajan neuvojen avulla homma sujui ihan OK loppuun saakka.
Päiväkirjamerkintä - Tänään oli ohjelmassa kevyttä koulutreeniä maneesin suojissa kun ulkona satoi vaakasuoraan. Bermuda oli heti alkuun mukavan motivoituneen tuntuinen ja herkkä. Treeni sujui hyvin vaikka kuskilla olisi paljon parantamisen varaa avuissa ja istunnassaan.
Päiväkirjamerkintä - Hevostemme vakituinen hieroja kävi tänään visiitillä. Myös hieman taka-alalle jäänyt Bermuda pääsi hänen käsittelyynsä ja tuntui nauttivan silminnähden. Hieronnan jälkeen ori pääsi takaisin tarhailemaan.
Päiväkirjamerkintä - Käytiin tänään mukava maastolenkki. Jo satuloidessa ori tuntui olevan tohkeissaan ja se tuntui myös satulaan päästessä. Bermuda oli oikein reipas ja rohkea koko reippaan tunnin kestäneen lenkin ajan.
Päiväkirjamerkintä - Bermuda on saanut vietellä varsin leppoisaa elämää viime ajat ja olen jopa harkinnut orin myyntiä pariin otteeseen. Tänään se siirrettiin uudelle laitumelle, mutta paikanvaihdos sai ponin niin poissa tolaltaan, että se jäkitti portilla pitkän tovin. Onneksi Bermuda rohkeni pidemmälle tutkimaan ja illemmalla näytti jo syövän vanhaan tapaansa.
Päiväkirjamerkintä - Tänään Bermudalla oli hieman erilainen päivä kun se pääsi ohjasajotreeniin. Alkuu ori tuntui olevan hieman hämmentynyt, mutta tajusi jutun juonen nopeasti. Huomaa kyllä kuinka paljon paremmin poni voi suorittaa sille vaikeat asiat kun selässä ei ole ratsastaja vaikeuttamassa niitä lisää...
Päiväkirjamerkintä - Orilla oli tänään vapaapäivä ja se sai hengailla isossa ruohopohjaisessa tarhassa. Leppoisa päivä kuitenkin sai lisävipinää kun Bermuda oli onnistunut jollain keinolla murtautumaan tarhastaan ja oli tervehtimässä tammoja. Onneksi se antoi hyvin kiinni ja käyttäytyi siivosti.
Päiväkirjamerkintä - Jatkoimme tänään kouluvalmennuksen merkeissä. Tehtävänä olivat pohkeenväistöt ja lopuksi treenasimme vielä ravi-laukkasiirtymiä. Bermuda oli tänään erinomainen ratsastaa.
Päiväkirjamerkintä - Bermuda on kotiutunut hyvin. Tänään oli kouluvalmennuksen vuoro ja ori oli jo lämmittelyssä jännittyneen oloinen. Valmennus sujui pienesti säpsyilystä huolimatta ihan mukavasti ja saimme varsinkin hyviä laukannostoja.
Päiväkirjamerkintä - Tänään haimme Bermudan kotiin. Se matkusti yllättävän hyvin suurimman osan matkasta, mutta kotitallilla meillä oli etupuomin alla kaulastaan jumissa oleva poni. Pinteestä selvittiin ja Bermuda pääsi karsinaansa syömään.


VIRTUAALIHEVONEN | A SIM-GAME HORSE